Posted in: Uncategorized

Asus presenterar ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe samt ZenFone 3 Ultra

Asus har under förmiddagen presenterat tre nya telefoner till sin ZenFone serie.

Om vi börjat med att kolla på ZenFone 3, som är den enklaste av dom tre, så erbjuder telefonen en 5,5 tums skärm med Full HD – upplösning. Glaset är svagt kurvat nedåt, även kallat för 2,5 D glas. Skärmen är vidare av typen IPS+ och ska erbjuda 500 nits.
Mobilens övriga hårdvara består av en Snapdragon 625 processor med upp till 4 GB RAM. Mobilen har en bakre 16 MP – kamera som erbjuder snabb autofokus som ska kunna fokusera på 0,03 sekunder.

Om vi går vidare till ZenFone 3 Ultra, så får man en massiv 6,8 tums skärm med Full HD – upplösning, och mobilen är speciellt anpassad för att kolla på video då den använder sig av en 4K bildprocessor från Sony. Övrig hårdvara inkluderar dubbla främre högtalare, en bakre 23 MP – kamera, ett Snapdragon 652 chip med upp till 4 GB RAM, ett 4600 mAh batteri med snabbladdning, en fingeravtrycksläsare samt Android 6.0 från start.

Om vi tar en titt på den bästa av de tre, ZenFone 3 Deluxe, så erbjuder telefonen en 5,7 tums skärm, en Snapdragon 820 processor med upp till hela 6 GB RAM. Vidare har telefonen en bakre 23 MP kamera med bländaravtalet f.2.0, en fingeravtrycksläsare samt en USB Type – C kontakt med stöd för snabbladdning (3.0)

ZenFone 3 kommer kosta 249 dollar för basmodellen, 479 dollar för ZenFone 3 Ultra samt 499 dollar för ZenFone 3 Deluxe. Det är ännu oklart om  mobilerna kommer till Europa.


Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Back to Top