Hem Microsoft sägs lansera Surface mobil (rykte)

Microsoft sägs lansera Surface mobil (rykte)

Microsoft har i dagsläget kombinerade surfplattor med datorer, och när man hör ordet Surface så betyder det en större maskin med andra ord. Det kan nu kommas att ändras, då det sägs att Microsoft har en telefon på gång i Surface-serien. Den nuvarande Surface-serien är en serie av datorer som ligger i absoluta topp när det kommer till hårdvaran, så sägs även mobilen komma att bli.

Telefonen sägs lanseras under första kvartalet av 2017, därav finns det inte många rykten om telefonen än så länge. Det som finns i ryktesväg om telefonen är prestandan. Det sägs att telefonen kommer komma med en Snapdragon 830 – processor, men det sägs också att telefonen ska finnas i tre varianter. En med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne, den andra med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne, samt en tredje variant med hela 8 GB RAM och 500 GB inbyggt minne.

Som vanligt när det är så pass unga rykten så bör man ta dessa med en nypa salt.

Bilden är lånad av mobilkraft.se

 Källa

Lämna ett svar