Hem Lenovo presenterar ZUK Z2 – har ett stort batteri

Lenovo presenterar ZUK Z2 – har ett stort batteri

Lenovo har under dagen introducerat syskonet till nylanserade Z2 Pro. Denna gång har man bara valt namnet Z2, och precis som man hör på namnet så är Z2 en lättare version på Z2 Pro.

Man har inte ansträngt sig för att få till en lika “cool” design som man har fått till i Z2 Pro. Istället för den infinty design som man fått till i Z2 Pro har man istället satsat på en 2,5 D design i Z2. Baksidan skyddas av en glasskiva, medan framsidan likaså skyddas av en glasskiva. Skärmen är 5 tum stor och har Full HD – upplösning.

Insidan av telefonen består av en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM, att jämföra med Z2 Pro som har samma chip men 8 GB RAM istället för 4. Övrig hårdvara inkluderar ett maffigt 3500 mAh batteri med Quick Charge 3.0 samt stöd för trådlös laddning, en fingeravtrycksläsare, 64 GB inbyggt minne med minneskortsplats, en USB Type – C kontakt samt Android 6.0.1 från start.

Den bakre kameran erbjuder 13 megapixlar med ett bländaravtal på f.2.2, medan den främre kameran istället har en upplösning på 8 megapixlar.

Vi ser otroligt positivt på att Lenovo satsar på en mobil som erbjuder mycket hårdvara i en mindre förpackning än sina konkurrenter, låt fler mindre telefoner med superprestanda komma!

Telefonen kommer i färgerna svart och vitt till ett pris på motsvarande 2275 svenska kronor, däremot så kommer telefonen inte säljas i Sverige (naturligtvis).

Bilden är lånad av Swedroid.se

 Källa

Lämna ett svar