Posted in: Uncategorized

Presenterad: Xperia E5 från Sony

Sony har under eftermiddagen presenterat Xperia E5, trots att man lovat att man endast skulle hålla sig till sin nya X – serie så har man alltså inte hållit sitt löfte. Vi hoppas att Sony ostället gör det med kommande Xperia enheter.

Om vi tar en titt på telefonens utsida så består baksidan av någon matt plast, ungefär samma material som på Xperia E4, och den telefonen känns direkt plastig. På framsidan hittar vi en 5 tums skärm med 720p upplösning, som skyddas av någon typ av Gorillaglas av ännu okänd typ.

På insidan finner vi en MediaTek MTK6735 processor med 1,5 GB RAM, en bakre 13 MP – kamera med LED – blixt, en främre 5 MP – kamera också den med en LED – blixt. Telefonen har 16 GB inbyggt minne men plats för minneskort (upp till 128 GB) samt Android 6.0.1 förinstallerat.

Telefonen kommer i färgerna svart och vitt till priset av motsvarande 2000 svenska kronor, vilket är en höjning med 1000 kronor från föregångaren Xperia E4, vi tycker att Sony borde ta mindre betalt då vi inte ser att hårdvaran speglar priset på telefonen.
Telefonen kommer med allra största sannolikhet till Sverige, ett lanseringsdatum är ännu oklart.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   Källa

Back to Top