Xiaomi presenterar Redmi 3s

Xiaomi har under morgonen presenterat mellanklassmobilen Redmi 3s. Telefonen erbjuder en konstruktion som är gjord i ett enda stycke metall på baksidan och en framsida gjord av en glasskiva.
Mobilen har en skärm som är 5 tum stor med HD upplösning (1280 x 720 pixlar).

På insidan av mobilen hittar vi en Snapdragon 430 processor med antingen 2 eller 3 GB RAM. Modellerna erbjuder 16 GB inbyggt minne med minneskortsplats vardera. Vidare så hittar vi en bakre 13 MP kamera (f.2.0), en främre 5 MP kamera (f.2.2), en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan av enheten, ett maffigt 4100 mAh batteri samt Android 6.0.1 från start.

Telefonen kommer i färgerna grå, silver och guld. Modellen med 2 GB RAM kommer kosta motsvarande 900 svenska kronor, medan modellen med 3 GB RAM istället kommer landa på motsvarande 1125 svenska kronor. Man får med andra ord mycket hårdvara för pengarna!

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
 

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar