Gionee presenterar S6 Pro

Gionee har under gårdagen presenterat nya flaggskeppet S6 Pro. S6 Pro är den andra flaggskeppstelefon som företaget lanserat någonsin, då företagets första sådana telefon var vanliga S6 (utan något Pro).

Den nya telefonen erbjuder en 5,5 tums skärm med Full HD – upplösning tillsammans med en IPS – panel. Under huven hittar vi MediaTek Helio P10 processorn med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, ett 3130 mAh batteri, en USB Type C – kontakt och Android 6.0 från start.

Telefonen har en bakre 13 MP kamera samt en främre kamera på 8 megapixlar. Enheten bjuder också på så kallad hybrid SIM-kortsplats, vilket betyder att man kan välja på att ha ett SIM-kort och ett minneskort eller två SIM- kort.

Telefonen har en konstruktion som är gjord helt i metall också. S6 Pro kommer med ett pris på motsvarande 2500 svenska kronor. Mobilen kommer i färgerna silver, guld och rosa guld. Det nämns inget om att telefonen ska släppas utanför Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Senaste inläggen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: