Hem Nyhetsblad på OnePlus 3 hamnar på nätet i förtid

Nyhetsblad på OnePlus 3 hamnar på nätet i förtid

Det är inte långt nu, stunden till OnePlus 3 lanseras. Telefonen kommer lanseras under dagen, men rykten fportsätter i sedvanlig ordning att florera runt.
Denna gång har det släppts en bild på telefonen, som visar de grundläggande specifikationerna under, men även vad telefonen kommer hamna på prismässigt i Indien.

Om vi börjar ta oss en titt på telefonens design så ser den precis ut så som tidigare rykten sagt, det vill säga med en konstruktion som består av aluminium tillsammans med en framsida som skyddas av någon typ av GorillaGlas, mest troligt version 4 av glaset. Vi ser även en fingeravtrycksläsare.

Specifikationerna för telefonen ser ut att vara densamma som tidigare rykten indikerat. Enligt bladet kommer OnePlus 3 få en 5,5 tums skärm med Full HD- upplösning med en AMOLED panel, chipet Snapdragon 820 med 6 GB RAM, 64 GB inbyggt minne och en fingeravtrycksläsare som ska låsa upp enheten på 0,2 sekunder.

Enligt bladet kommer telefonen ha en framåtriktad 16 MP kamera, samt en bakre 8 MP kamera. Vi känner oss mycket skeptiska till om detta verkligen stämmer då upplösningen för den bakre kameran känns väldigt låg.

Priset då? Enligt bladet kommer telefonen kosta motsvarande 3500 svenska kronor för modellen med 6 GB RAM, vilket är ett grymt pris för en så pass påkostad telefon. Om OnePlus även presenterar en modell med 4 GB RAM så tror vi att modellen kommer kosta runt 3000 svenska kronor.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar