Posted in: Uncategorized

Bilder och specifikationer hamnar på nätet för ZTE nubia Z11

Vi har vid denna tidpunkt fått höra diverse påstådda specifikationer för kommande ZTE nubia Z11. Nu har enheten hamnat i benchmarkprogrammet AnTuTu, där det står att telefonen kommer få modellbeteckningen NX531J, Android 6.0.1 från start, en bakre 16 MP kamera, en främre 8 MP kamera samt en 5,5 tum skärm med Full HD upplösning och ett 2900 mAh batteri.

Utöver detta har det också hamnat bilder på nätet som visar på telefonens påstådda design. Eftersom att ZTE både presenterat Z11 Mini och Z11 Max så förväntar vi oss att Z11 går i samma formspråk, vilket den också ser ut att göra på bilderna. Vi ser inte till någon fingeravtrycksläsare, men vi får hoppas att det gömmer sig en på baksidan.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa 

Lämna ett svar

Back to Top