Google visar upp hur länge man kommer uppdatera olika Nexus enheter

Google har under dagen publicerat en bild där man tydligt förklarar hur länge man kommer uppdatera sina surfplattor och telefoner. Observera att dessa datum bara är på ett ungefär, så det kan med andra ord variera i tid. En enhet som inte finns med är Motorola Nexus 6, antagligen för att Google reder ut hur länge de ska uppdatera telefonen, men inte kommit fram till något slutgiltigt datum ännu.

Om vi tar oss en titt på tabellen så ser vi att Google har som mål att uppdatera enheterna minst två år framåt efter att de lanseras på marknaden, något vi ser som något positivt, då man med många andra märken märker att de slutar uppdatera sina modeller efter en viss tid. De flesta tecknar ofta upp abonnemang i 24 månader, alltså 2 år, varpå om man köper en Nexus så är man garanterad uppdateringar för dessa antal månader.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.