Hem Nytt rykte: iPhone 7 & 7 Plus kommer inte vara en stor uppdatering från föregångarna

Nytt rykte: iPhone 7 & 7 Plus kommer inte vara en stor uppdatering från föregångarna

Ryktena är värkligen många kring Apples två kommande telefoner just nu, dock så cirkulerar de allra flesta ryktena kring att de två telefonerna kommer sakna ett hörlursuttag. Det är också temat för det senaste ryktet, som säger att telefonerna kommer sakna dessa uttag, detta då Apple ska kunna göra vardera telefon 1 mm tunnare.

Om man nu tar bort hörlursuttaget av denna anledning så ser vi inte varför man tar ett sådant (dumt?) beslut. Detta då konsekvenserna för detta blir att man måste skaffa nya hörlurar som passar till dessa telefoner, eller skaffa en passande adapter, vilket skulle kosta en förmögenhet om vi känner Apple.

Vidare säger ryktet att ingen stor förändring kommer ha skett från iPhone 6S, utan att processor och kameran uppdateras främst, med detta menas då att modellerna inte får några nya extrafunktioner, kanske då utöver den dubbla kameran som 7 Plus sägs få.

Bilden är lånad av Aftonbladet.se

Källa

Lämna ett svar