Första telefonen med Snapdragon 823 inte långt borta (bekräftat)

LeEco är en okänd tillverkare, i alla fall inom de svenska gränserna, mycket tack vore att företaget är nystartat och att man inte hunnit släppa många telefoner.
Det ser ut som att LeEco kommer vilja ligga i framkant när det k,kommer till specifikationerna.  Detta då företagets flaggskepp som ska presenteras den 29e juni kommer bli den första telefonen att erhålla splitternya Snapdragon 823.

Utöver att den kommer få en grymt chip så kommer den enligt rykten också få riktigt grymma specifikationer såsom ett RAM minne på hela 8 GB och en bakre 25 MP kamera. Vi tror inte att mobilen kommer till Sverige över huvud taget.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar