Posted in: Uncategorized

Samsung Galaxy Note 7 kommer bara i en version (rykte)

Precis som med nästa iPhone blir ryktena allt fler om Samsungs kommande Galaxy Note. Ett nytt rykte som träder fram säger nu att Samsung bara släpper en version av Galaxy Note 7, men att standardversionen ska ha Edge skärmar på båda långsidorna.

Note telefonerna har alltid varit helt platta, något de också ska få vara enligt oss. Detta eftersom själva Note funktionaliteten inte blir lika bra med en Edge skärm.
Samtidigt säger ett annat rykte att telefonen kommer få en 5,8 tums skärm med Quad HD – upplösning, 6 GB RAM (en Exynos 8890 processor) samt nya USB Type – C. Den sistnämnde funktionen skulle innebära att Samsung får lov att göra ett nytt VR – headset då det befintliga idag i sådana fall inte passar med Note 7.

Samtidigt säger ett tredje rykte att mobilen kommer att kosta motsvarande 7500 kronor och släppas i mitten av Augusti, eller dagen efter att mobilen presenterats. Prisuppgifterna känns inte särskilt trovärdiga då en S7 Edge i skrivande stund kostar 7990 kronor.

Bilden är lånad av Samsung.com

  Källa

Lämna ett svar

Back to Top