Posted in: Uncategorized

Baksidan på iPhone 7 visas upp på nytt (rykte)

Vi har aldrig tidigare fått så här många rykten om en ny iPhone, dessutom såhär tidigt innan lanseringen ska bli av, det har till och med byggts iPhone 7 kopior baserat på alla dessa rykten. Nu kan det som ska vara baksidan på iPhone 7 läckt ut på nätet. Av bilden att döma nedan så kommer iPhone 7 till formen vara väldigt lik föregångaren 6S. Undantaget med antennerna placerade längst upp respektive längst ner på bakstycket, samt en något större kamera “bump”.

En annan stor fråga om iPhone 7 är om den kommer ha ett hörlursuttag, är Apple bland de första att ta steget? Enligt ryktet är svaret att ja, iPhone 7 kommer inte ha ett klassiskt hörlursuttag, utan allt medieljud via sladd kommer skötas via Lightning porten.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top