Posted in: Uncategorized

Här är specifikationerna för Samsung Galaxy Note 7 (rykte)

I dagarna fick vi med allra största sannolikhet veta att nästa Note telefon från den koreanska jätten kommer kallas för Note 7. Nu påstår samma spridare, Evan Blass, på Twitter att han rotat fram specifikationerna för telefonen.

Enligt honom kommer telefonen få en 5,7 tums skärm med Quad HD upplösning (SUPER AMOLED), en bakre 12 MP kamera med Samsung Dual Pixel teknik (innebär supersnabb autofokus), en främre 5 MP kamera, 64 GB basicminne med minneskortplats, IP68 klassning och telefonen sägs släppas i färgerna svart, silver och blått.

Något som är ett frågetecken för oss är om Note 7 kommer få Android N från start eller Android 6.0. Vi tror på det senare alternativet då telefonen sägs presenteras den 2 augusti, och om det blir detta datum har Google ännu hunnit hålla sin årliga Google I/O.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top