Huawei Honor 8 passerar genom TENAA

Huawei Honor 8 passerade under gårdagen genom det kinesiska programmet TENAA. Det vi får se i programmet är en telefon som liknar Huawei P9 mycket till det inre. Skärmen i Honor 8 kommer ligga på 5,2 tum och ha upplösningen 1080 x 1920 pixlar. Vidare har telefonen samma set-up av kameror som P9 har, alltså dubbla bakre 12 MP kameror och en främre 8 MP kamera.

Det som skiljer sig från P9 är att Honor 8 ser ut att få snäppet mindre batteri, 2900 mAh istället för 3000 mAh som P9 har, men även snäppet sämre processor, Kirin 950 istället för Kirin 955. Det sägs dock att Honor 8 ska komma i två RAM versioner, en med 3 GB RAM och den andra med 4 GB RAM.

Honor 8 sägs vidare få en rund fingeravtrycksläsare på baksidan och komma förinstallerad med de allra fluffigaste som finns – Android Marshmallow.

Det är ännu oklart när telefonen lanseras, det senaste ryktet menar på den 5e juli, vi vet inte riktigt, men snart händer det, det är något vi kan lova. Vi tror också så här på förhand att telefonen hittar till Sverige tätt efter lansering.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa
    

Lämna ett svar