Hem Ny version av OnePlus 3 dyker upp på nätet

Ny version av OnePlus 3 dyker upp på nätet

För dryga tre veckor sedan lanserade OnePlus sitt senaste flaggskepp “3”. Man meddelade då att man ska släppa telefonen i färgerna svart (egentligen grafitgrå) och vitt. Den svarta modellen finns redan nu ute för försäljning, medan den vita varianten har premiär i slutet av juli.

Flera olika rykten har sagt att OnePlus kommer satsa på en budgetvariant av “3” med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Det verkar således dock inte vara på tiden ännu, i alla fall inte om man ska tro det senaste ryktet.

Om man istället ska tro det senaste ryktet så kommer OnePlus satsa på en röd variant av telefonen. På bilden nedan ser man hur telefonen fått en helröd baksida med röda sidor och en svart front, en riktigt snygg färgkombination enligt oss. 

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar