Hem Skärmen i iPhone 7 blir inte bara tryck känslig – hemknappen sägs också bli det (rykte)

Skärmen i iPhone 7 blir inte bara tryck känslig – hemknappen sägs också bli det (rykte)

När Apple lanserade 3D Touch under 2015 tillsammans med iPhone 6S var det en smärre revolution, då Apple, allt som oftast, var först ut med en funktion. En funktion som stora Androidtillverkare sedan tagit efter, såsom Meizu, då har det dock varit en sämre kopia på Apples variant.

Nu sägs det att Apple även ska intrigera 3D Touch i den runda hemknappen. Om detta stämmer så ska man kunna trycka olika hårt och olika många gånger för att slutföra ett kommando. Detta skulle alltså innebära att knappen inte skulle gå att “trycka ner”, något vi tycker låter smart, då vi vet att flera har fått problem med knappar på iPhones efter ett tag.

Bilden är lånad av cultofmac.com

Källa

Lämna ett svar