Posted in: Uncategorized

Vivo presenterar X7 och X7 Plus

Vivo har under kvällen offentliggjort telefonerna Vivo X7 och X7 Plus. Två telefoner som företaget själv har peppat upp inför i form av teaserbilder.

Om vi börjar med specifikationerna för den mindre X7 så har mobilen blivit utrustad med en 5,2 tums skärm med Full HD upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED panel. Detta ger en PPI på 423 pixlar per tum. Med X7 ska man alltså kunna uppleva riktigt svärta, då AMOLED inte är bakgrundsbelyst.

Om vi går vidare så har mobilen blivit utrustad med ett Snapdragon 652 chip tillsammans med 4 GB RAM. Det interna minnet är satt till 64 GB. Ingen plats för minneskort medföljer. Men 64 GB borde räcka mycket väl för de allra flesta.

Bygget består av en unibody konstruktion som är gjord i aluminium. Mobilen har måtten 147.3 x 71.8 x 7.2mm och är med andra ord riktigt tunn. Som tur var ingår dock ett hörlursuttag. X7 väger 151 gram. X7 kommer finnas att tillgå i färgerna rosa guld och guld, både med vit framsida.

Huvudkameran i telefonen är i gammal god stil en sensor från Sony, närmare Sony IMX298 sensor. Om vi ska prata om megapixlarna är de 13 till antalet för X7 som har bländaravtalet f.2.2. Den främre kameran är riktigt kraftfull med sina 16 megapixlar med bländaravtalet f.2.0.

Om vi vi går över till övrig information om telefonen har den ett 3000 mAh batteri med en USB Type C kontakt, plats för dubbla SIM – kort samt en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen. X7 kommer också förinstallerad med gamla Android 5.1 från start.

Om vi går över till den något större X7 Plus så är det mesta sig likt mot vanliga X7. Det som dock skiljer sig mellan telefonerna är att X7 Plus har en större 5,7 tums skärm (med samma upplösning och panel), ett större 4000 mAh batteri samt att X7 Plus har en bakre 16 MP kamera, istället för en bakre 13 MP kamera som X7 har.

Vivo X7 kommer kosta motsvarande 3200 kronor när den släpps runt om i Asien den 8 juli, medan X7 Plus kommer släppas 15e juli istället, då priset också ska bli avslöjat. Vi förväntar oss inte att telefonen släpps i Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top