Två Nexus mobiler sägs presenteras även detta år (rykte)

Vi har tidigare rapporterat om vad Google förmodligen har att presentera under nästa I/O. Det vi då skrivit om är att HTC förmodligen i samarbete med Google ska lansera en 5 tums mobil med riktigt kraftfull prestanda.

Nu inkommer ett nytt rykte som säger att HTC också kommer att presentera en större Nexus mobil, närmare med 5,5 tum istället. Detta skulle alltså innebära att HTC får förtroendet för två Nexus mobiler. Det till skillnad från 2015 när Google släppte två mobiler, men där Huawei fick förtroendet att tillverka telefonen med bäst specifikationer, medan LG fick förtroendet för tillverkning för 3e året i rad.

Specifikationerna för mobilen som påstås är att den ska ha en 5,5 tums skärm med Quad HD upplösning tillsammans med en AMOLED panel. Gissningsvis får mobilen chipet Snapdragon 821 med 4 GB RAM också.
Vidare sägs telefonen få ett batteri på 3450 mAh (precis som Nexus 6P) med en USB Type C – kontakt och Qualcomms snabbladdning Quick Charge 3.0 (eller nyare version), en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, en bakre 12 MP kamera, en främre 8 MP kamera och givetvis senaste Android Nougat från start.

Det mesta intressanta enligt oss är i alla fall valmöjligheten på det inbyggda minnet. Enligt ryktet kommer telefonen finnas i två versioner: en med 32 GB inbyggt minne och den andra med 128 GB inbyggt minne. Detta är ett stort hopp, och vi hoppas, inte bara för alla potentiella kunders skull, utan också för HTCs skull, att man också lanserar någon mellanmodell med 64 GB inbyggt minne.

Kom ihåg att dessa rykten ska tas med en nypa salt, vilket rykten alltid ska göra till en början enligt oss!

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Annons