Hem Det kommer Android “N” att heta – ännu en godsak att sätta tänderna i

Det kommer Android “N” att heta – ännu en godsak att sätta tänderna i

Android N har fram tills nu endast bestått av en bokstav för att känneteckna versionen, nämligen ett N. Utifrån detta visste vi att det fullständiga namnet skulle börja på just N. Ett annat mönster som man har kunnat sätt i är att Google under alla dessa år gått i alfabetisk ordning.

Många, inklusive oss själva, trodde att Google skulle välja att döpa Android N till Nutella, så blev dock inte fallet, då Google under gårdagen avslöjat att man kommit fram till ett slutgiltigt namn. Man har avslöjat att det blir Nougat, en annan godbit att sätta tänderna i med andra ord.

Det versionsnummer som Google valt att ge Android Nougat är det mest logiska, nämligen Android 7.0. 

Enheter som kommer få Android Nougat är bland annat HTCs toppmodell 10 tillsammans med syskonen A9 och M9, detta har bekräftats från företaget själva. Men vi kan förvänta oss Android Nougat på alla nuvarande flaggskepp.   

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar