Hem Så blir Oppo Find 9 (rykte)

Oppo Find 9 är en telefon som det snart cirkulerat rykten kring i ett år, men än så länge har telefonen bara varit att fantiserat om. Det nya ryktet som kom in behöver inte betyda att telefonen är nära en officiell lansering, men i alla fall att det inte är allt för långt bort då en bild som påstås vara den nya telefonen hamnat på nätet.

Av bilden att döma kommer Find 9 få en väldigt stilren design, i alla fall på framsidan vad vi kan se. Detta tillsammans med ett signaturmärke för just Oppo, den jättestora LED notislampan. 

Om vi istället går över till specifikationerna som ryktet säger att telefonen så är det något i hästlängder. Skärmen ska enligt ryktet vara 5,5 tum stor med Quad HD upplösning. Vidare sägs telefonen få Qualcomms nya satsning Snapdragon 821 med hela 8 GB RAM, en bakre 21 MP kamera, en främre 16 MP kamera, ett 4100 mAh batteri med tillverkarens egna VOOC laddning (som enligt rykten ska kunna ge mobilen full laddning på ca 1 timme), en fingeravtrycksläsare och konstigt nog gamla Android 5.1 från start.

Vi vet ännu inte när telefonen kan tänkas lanseras.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa 

Lämna ett svar