Hem Så ser Huawei Honor 8 ut på fram och baksidan (rykte)

Så ser Huawei Honor 8 ut på fram och baksidan (rykte)

Huawei Honor 8 är en telefon som med allra största sannolikhet presenteras under de kommande veckorna. Detta baserar vi på att det hamnat en hel del bilder och påstådda specifikationer för mobilen på nätet. Vi har redan fått se en bild där framsidan på telefonen visats.

Nu har en bild hamnat på nätet som påstås visa baksidan på telefonen. Vi tycker att baksidan påminner mycket om Huawei P9. Det då fingeravtrycksläsare och kamerorna är placerade på samma ställe. D>et ser dock ut som att Honor 8 kommer få en rund fingeravtrycksläsare istället för en fyrkantig, men det ser också ut som att Honor 8 får ”undangömda antenner” på baksidan, vilket såklart ses som ett stort plus tycker vi!

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar