Hem Lenovo presenterar tredje generationens Moto E

Lenovo presenterar tredje generationens Moto E

Lenovo har under dagen lanserat tredje generationens Moto E, Moto E-serien som är företagets budgetserie mobiler.
Moto E3 som den även kallas, då det är tredje generationen, har blivit utrustad med en 5 tum stor skärm med HD-upplösning tillsammans med en ännu okänd typ av panel. Lenovo poängterar att telefonen har ett skärmskydd som ska vara fingeravtrycksavstötande, vilket är en mycket smart finnes enligt oss.

Vidare har telefonen en quad-core processor (ännu okänd av vilken typ) med 2 GB RAM, ett 2800 mAh batteri, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 8 MP kamera, en främre 2 MP kamera och Android 6.0 från start.
Telefonen ska vara vattenavstötande då den ska ha ett material som leder bort vatten effektivt.

Telefonen kommer förhoppningsvis till Sverige med ett pris på 1350 svenska kronor. Vi har inga uppgifter om när en lansering kan äga rum.

Bilden är lånad av androidauthority.com

Källa 

Lämna ett svar