Bild visar på vilka färger iPhone 7 kommer i

Ryktena om nästa iPhone duggar verkligen tätt inpå dag för dag som går. Det är mycket sällan det läckt ut såhär mycket om en iPhone(s) tidigare.
Denna gång säger en källa att de fått tag på en bild som visar alla färger som telefonen kommer komma i.

Av bilden nedan att döma så kommer telefonen iallafall komma i färgerna silver, rosa guld och guld. Den fjärde och sista färgerna har det varit många spekulationer om. Vissa har sagt att Apple kommer ersätta den befintliga svarta färgen på telefonen (Space Gray) med en mörkblå färg. Men nu på senaste har man istället sagt att telefonen kommer i en kolsvart färg. Men det är svårt att se vad de fjärde färgen på telefonen föreställer då den också har en silvrig baksida.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Annons