Så här kommer hörlurna se ut till iPhone 7 (rykte)

Det är verkligen rykten om nästa iPhones dagligen i denna period. Det har både inkommit diverse bilder och specifikationer på enheterna dagligen. Det nyaste ryktet som vi i detta inlägg ska rapportera om sticker dock ut från de rykten vi tidigare rapporterat om. det nya ryktet har nämligen lyckats fota de hörlurar som sägs följa med som standard till höstens telefoner.

Apple har för en tid tillbaka sedan inlett ett samarbete med Beats, så många har trott att Apple ska skicka med ett par Beats-hörlurar i lådan. Däremot så ser det ut som att Apple kommer skicka med ett par identiska hörlurar som följt med iPhone 5 och senare modeller. Men med undantaget för att dessa hörlurar har en Lightning kontakt som anslutning istället för den traditionella 3,5 mm kontakten.
Om det är dessa hörlurar som följer med nästa iPhones så stämmer det alltså att telefonerna kommer sakna en 3,5 mm kontakt.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Annons