LeEco LEX720 visas upp på bilder

LeEco LEX720 är en telefon som vi inte hört mycket om. Men en sak vi hört för en tid tillbaka sedan är att den ska ha dubbla kameror på baksidan, likt det vi också sett på LG G5 och Huawei P9. På både Huawei P9 och LG G5 är de bakre linserna stora, medan på LeEco LEX720 ser linserna ut  bli väldigt små. Vi ser också att kameran kommer vara utrustad med en dubbel LED-blixt.

Om vi istället tar en titt på telefonens framsida så ser vi att skärmen kommer ta upp mycket yta av framsidan, vilket alltid är bra enligt oss. Det ända som skulle kunna ställa till det är om man ofta tappar telefonen, vilket i sådanna fall skulle innebära att skärmen får ta smällen först.

Om vi går tillbaks till baksidan så ser vi att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Vi tycker det påminner en hel om Huaweis nylanserade Honor 8 fingeravtrycksläsare, då fingeravtrycksläsarna har samma form.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar