Posted in: Uncategorized

Samsung Galaxy Note 7 bekräftas ha Iris-läsare (rykte)

Ja, vi har hört det vid antalet tillfällen, rykten hit och dit om att Samsungs nästa Note 7 ska få en ny typ av upplösning, en Iris-läsare med ett mer kunnigt ord. I fredags skickade Samsung ut en officiell inbjudan åt telefonen, där man hade format en cirkel av S-Pen pennor. Vi tycker att just mönstret ger en ledtråd till att Note 7 kommer få en Iris-läsare.

Under gårdagen har dock en källa fått fram en text som bekräftar att telefonen faktiskt kommer få denna typ av läsare. Flera telefoner från Microsoft är redan utrustade med denna typ av läsare, en funktion som många inte upplever som bra då läsaren inte fungerar i direkt solljus eller i mörkret. Vi vill alltså se en bättre Iris-läsare i Galaxy Note 7 än vad som sitter i befintliga enheter.

Bilden är lånad av phonearena.com

  Källa

Lämna ett svar

Back to Top