Motorola Moto X (2016) listas i GFXBench – Ställer sig Motorola i skaran tillsammans med LG och Huawei?

Det märks att fler och fler tillverkare börjar implementera dubbla kameror på baksidan av deras high-end telefoner. Vi har hittills fått se Huawei och LG göra det. Men det sägs även att Apple kommer göra detsamma med iPhone 7 Plus.

Nu ser det ut som att Motorola också tänker ställa sig till skaran då ett dokument på telefonens specifikationer läckt ut på nätet. Vi ser att telefonen kommer få en bakre kamera på 16 megapixlar och en sekundär kamera på 21 megapixlar. Telefonen ser dock ut att få nöja sig med en främre kamera på 5 megapixlar.

Vidare specifikationer som nämns för telefonen är att den ska ha en 5,5 tums skärm med Quad HD-upplösning, Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med minneskortsplats och Android 6.0 från start.

Något som gör oss besvikna är att telefonen inte ser ut att få det nylanserade chippet Snapdragon 821.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa
 

Annons