Hem Samsung Galaxy Note 7 kommer endast med 4 GB RAM (bekräftat)

Samsung Galaxy Note 7 kommer endast med 4 GB RAM (bekräftat)

Samsung kommer lansera sitt nästa flaggskepp under ett event den 2a augusti. Sedan en tid tillbaka har ryktena varit många om telefonen. Ett exempel på detta är osäkerheten kring hur många GB RAM telefonen kommer få. Vissa rykten menar på 4 GB, medan andra rykten menar på 6 GB. Nu på senare tid har dock allt pekat på att telefonen kommer få 6 GB RAM.

Men av ett nytt rykte, som också har en bild på telefonens RAM-hanterare, så kommer Note 7 endast få 4 GB RAM. Vi hoppas att telefonen iallafall kommer i två versioner, där valmöjligheten till 6 GB RAM finns, så Note 7 inte bara kommer med 4 GB RAM, för i sådana fall skulle det vara en riktig besvikelse.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar