Hem LG presenterar V20 tredje kvartalet 2016 (bekräftat)

LG presenterar V20 tredje kvartalet 2016 (bekräftat)

LG har via sitt officiella News Room bekräftat att man kommer presentera en uppföljare till förra årets Samsung Galaxy Edge – utmanare V10. Man avslöjar bara att mobilen kommer presenteras under tredje kvartalet i år. Gissningsvis innebär det att mobilen lanseras under oktober månad.

Vi tror att LG V20 kommer vara en vidareutveckling på flaggskeppet LG G5, och bland annat erbjuda Snapdragon 821 med 6 GB RAM (!?). Vi hoppas också att V20 får 4 stycken kameror. Två på baksidan och två på framsidan. Vi tror att skärmen har krympt från 5,7″ till 5,5″ också, då LG valde att gå ner i skärm tum med LG G5.

Vi hoppas LG väljer att sätta den extraskärm som V10 har längst ner istället för högst upp, då extraskärmen i V10 är svår att nå p.g.a storleken.

Bilden är lånad av LG.com

Källa

Lämna ett svar