Video visar på hur Android Nougat kommer se ut på Huawei P9 och P9 Plus

Nyligen har det läckt ut en video på hur Android N – gränssnittet kommer se ut i Huaweis nuvarande flaggskepps-telefoner P9 och P9 Plus. Eftersom videon hamnat på nätet så pass tidigt så tror vi att Huawei denna gång kan vara riktigt snabba på att skicka ut uppdateringen till telefonerna, vilket skulle innebära ett rejält lyft för företaget.

Uppdateringen ser vi för med sig en hel del förfiningar från nuvarande Android 6.0 Marshmallow. Till exempel ser vi att systemknapparna blivit anpassade mycket efter grunden ur Android Nougat. Vidare tycker vi att telefonen ser mycket snabbare ut än tidigare.

Kameran har även den fått mer funktioner till telefonerna, nu kan med andra ord experimentera mer med kameran. Även inställningarna har fått sig en skjuts (I rätt eller fel riktning?) då man anammat Samsung genom att göra ikoner av dom mest använda inställningarna. Fler teman från start ser också ut ha letat sig in i mobilerna.

Med denna video hoppas vi att Huawei är någorlunda tidiga ut med uppdateringen.    

 Källa

Bilderna är lånade av xda-developer.com

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar