Posted in: Uncategorized

Apple gör Watch 2 tunnare (rykte)

Apple lanserade för snart två år sedan, klockan som man bara valt att kalla för “Watch”. Två år för en elektronikpryl klassas också idag som väldigt gammal, och en av de största frågorna har varit när Apple tänker lansera en uppföljare. Frågan återstår, och vi har fortfarande inga uppgifter på när klockan kan tänkas presenteras. 

Däremot säger ett nytt rykte att Watch 2 kommer bli bra mycket tunna än nuvarande Apple Watch. Ryktet menar på att man fått ner klockans tunnhet något genom att ta bort lager glas på Watch. Den största frågan blir då om Watch 2 kommer vara ömtåligare än nuvarande Watch? Vi tycker inte Apple är särskilt smarta om detta skulle vara fallet. 

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top