Posted in: Uncategorized

Lenovo Vibe P2 dyker upp som demo ex innan telefonen presenteras offentligt

Lenovo Vibe P2 har under gårdagen hunnits fotograferats. Vi kan se att mobilen iallafall kommer komma i färgen guld, då mobil fotograferats i färgen.
Om vi tar en närmare titt på mobilens design så ser vi att den kommer ha både knappar utanför och på skärmen. Vi tror att det kommer finnas valmöjligheter till att antingen använda knapparna utanför eller på skärmen. Vidare kan vi också se att mobilen kommer få en fingeravtrycksläsare på framsidan under skärmen (som kanske också agerar hemknapp).

Om vi tar en titt på telefons baksida så ser vi att den kommer få en konstruktion som består av ett enda stycke metall. Vidare ser vi också att den kommer få en enkel kamera med en LED – blixt. Antennerna är något Lenovo inte valt att dölja, då långa linjer syns på baksidan av telefonen.
Vi vet ännu inte när telefonen presenteras, men förhoppningsvis blir det inom en snar framtid med tanke på bilderna.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top