Ny Meizu telefon dyker upp framför kameran

En ny Meizu – telefon har under gårdagen visat upp sig för kameran. Men av bilderna att döma, går även urskilja specifikationer att se.
Om vi börjar med designen på telefonen så ser vi att telefonen påminner mycket om andra Meizu telefoner. Men telefonen påminner mycket om varenda telefon på marknad, då alla nu för tiden påminner om varandra.

Av specifikationerna att döma kommer telefonen (med beteckningen M1E) inte vara något prestandamonster. Telefonen kommer med allra största sannolikhet utrustats med ett Helio X10 chip med 3 GB RAM, en 5,5 tum stor skärm med Full HD – upplösning och tillverkarens egna Flyme OS version 5.2.1 med urgamla Android 5.1 från start.

Vi vet ännu inte när mobilen presenteras.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Annons