Hem Kör du någon 3e parts launcher? (undersökning)

Kör du någon 3e parts launcher? (undersökning)

Nu får tiden finns det otroligt många Androidmärken att välja mellan, och alla olika tillverkare har satt sin egen prägel på systemet.
Det finns de tillverkare som sätter en kraftig egen prägel på systemet såsom Samsung och Huawei. Men sedan finns det också de tillverkare som låter systemen vara, men lägger till några extrafunktioner, märken såsom OnePlus och Motorola för att nämna några.

Vissa tillverkare har till och med optimerat Android så att den klassiska applådan saknas, och att alla appar hamnar utspritt på hemskärmen istället. För dom som inte gillar den förinstallerade launchern och inte heller gillar att ROOTA så finns det lyckligtvis ett gäng andra launchers at välja på i Play Butiken.

Man kan till exempel välja Google Now launcher för att få ett så (stock) Android utseende som möjligt, då denna launcher är den som också som sitter i Googles egna Nexus telefoner. Vidare blir fördelen också att launchern är väldigt snabb, och kräver inte en Android telefon som har den senaste prestandan.

En annan populär launcher som finns ute på Google Play är Nova Launcher. Denna launcher baserar sig också till stor del på (stock) Android. Men det går att anpassa den väldigt mycket. Man kan till exempel bestämma hur olika bläddringseffekter ska vara.

Detta var bara två av de populäraste på Play Store. Självklart finns det många fler att välja mellan om man önskar det!

Nu ställer jag frågan till er läsare, använder ni er utav någon 3e parts launcher, vilken i sådana fall? Eller är ni nöjda över launchern som kommer förinstallerad? Ni förstår säkert, kommentarsfältet är ert!

Bilden är lånad av xda-developer.com

  

Bilden är lånad av Google Play

3 thoughts on “Kör du någon 3e parts launcher? (undersökning)

Lämna ett svar