Är det här LGs kommande V20? (rykte)

LG är knappa 3 veckor från att presentera det nya flaggskeppet V20, som mer specifikt kommer presenteras under ett event den 6e september. Något som utmärker V20 från föregående telefoner är att inga ”riktiga” bilder på telefonen läckt ut i förtid, något vi måste ge LG en stor eloge för.

Hur som haver har en källa nu tagit fram konceptbilder på hur telefonen kan komma att se ut. Av bilderna att döma kommer V20 vara modulär. Vi hoppas dock att LG väljer något smartare system för dessa modulär, då det är lite väl omständligt att byta moduler på LG G5.

Vi ser dubbla kameror på baksidan, dock bara en enkel på framsidan. Om vi kollar på botten på enheten ser vi att den kommer ha en USB Type – C port, en högtalare och en mikrofon placerad. Vi hoppas att V20 kommer med samma ljudchipp som LG V10 hade, då bland annat jag på redaktionen är lite av en audiofil.

Bilderna är lånade av Phonearena.com

 Källa

Lämna ett svar