Hem Samsung Gear S3 existerar (bekräftat)

Samsung Gear S3 existerar (bekräftat)

Inför årets IFA mässa sägs det att Samsung kommer visa upp en uppföljare till förra årets Gear S2. Klockan sägs få namnet Gear S3, och S3 Classic. Nu har en källa hittat en klocka vars namn är Gear S3 Classic, något som förmodligen betyder att klockan kommer i två varianter. En vanlig som tål hårda tag, och en Classic för lite mer finlir.

Vi tror att Samsung detta år kommer satsa på två storlekar av klockan. En med 42 mm i omkrets, och en annan med 46 mm i omkrets. Det då många (framförallt män) sagt att de inte vill köpa klockan på grund av dess lila storlek.

Om vi kollar på specifikationerna tror vi att Gear S3 kommer ha blivit ännu snabbare och fått något bättre upplösning på skärmen. Möjligtvis kommer klockan få ett större batteri också.

Bilden är lånad av ibtimes.com

Källa

Lämna ett svar