Xiaomi Redmi 4 påträffas i GeekBench – kör Snapdragon 625

Xiaomi Redmi Note 4 har under gårdagen påträffats i benchmarkprogrammet GeekBench. Telefonen har dykt upp bland olika modeller från Xiaomis Redmi – serie, och man klart och tydligt se att mobilen placerar sig i toppen på listan ca 200 poäng före Redmi Note 3 med en MediaTek Helio X10 processor.

Övrig hårdvara som telefonen förväntas få är 3 GB RAM. Vidare sägs den komma i slutet på 2016 med Android 6.0.1 förinstallerat.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.