Nya uppgifter: iPhone 7 får 3 GB RAM (rykte)

Apple är knappt en månad från att visa upp nästa iPhones, och rykten fortsätter i gammal god stil cirkulera runt. Nu säger en källa att man hittad en ny iPhone i benchmarkprogrammet GFXBench. Av bilden att döma har en av de tre telefonerna beteckningen iPhone 9.2 under utvecklingen. Det som är desto mer intressant är att sidan listar 3 GB av RAM.

Något som får oss att tro att det är iPhone PRO det handlar om, då 7 (standard) och 7 Plus sägs få 2 GB RAM.

Bilden är lånad av gizmochina.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.