Hem HTC Nexus Sailfish får bekräftade specifikationer genom AnTuTu

HTC Nexus Sailfish får bekräftade specifikationer genom AnTuTu

En av de två kommande Nexus telefonerna, Nexus Sailfish, har under dagen påträffats i benchmarkprogrammet AnTuTu. Specifikationerna bekräftar att telefonen kommer få en 5 tum stor skärm med Full HD upplösning, chippet Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en bakre 13 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 7.0 Nougat från start. Möjligtvis får telefonen stöd för trådlös laddning.

Som ni ser så är det ganska bra specifikationer Sailfish fått, men om man tänker på hur mobilerna kan se ut när de kommer i höst kan Sailfish halkat efter tror vi. Men Nexus telefoners största styrkor brukar alltid vara priset.

Bilden är lånad av thrustedreviews.net

Källa

Lämna ett svar