Så blir Moto X (2016)

Inför 2016 ser det ut som att Lenovo kommer satsa på tre serier telefoner: Moto E som är den minst påkostade serien, Moto Z som är den mest påkostade serien, men även en Moto X serie som ställer sig mitt emellan dessa två serier.

Enligt en ny källa är Lenovo nu i full färd med att utveckla en Moto X telefon för 2016. Enligt källan kommer mobilen få en 4,6 tum stor skärm med Full HD upplösning, en bakre 16 MP kamera, en främre 8 MP kamera, en  MediaTek Helio P10 processor med 3 GB RAM och Android 6.0.1 från start, med vad som påstås vara “en riktigt ren Androidupplevelse”.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.