Hem LG satsar på ett grymt ljudchipp i kommande V20 (bekräftat)

LG satsar på ett grymt ljudchipp i kommande V20 (bekräftat)

Istället för att rykten spekulerar i vad LGs kommande flaggskepp V20 kan tänkas få för komponenter, så har LG själva börjat lägga en del av pusslet genom att avslöja en del av komponenterna i kommande V20.

Det första man gjort är att man avslöjat vad mobilen kommer heta, vilket blir det passande namnet V20. Men man har också under dagen avslöjat att mobilen kommer vara den första smarta mobilen någonsin som kommer med en 32 bitars Quad DAC. Enligt LG kommer V20 ha en outstanding ljudupplevelse med hörlurar. Det ska dock poängteras att det gäller hörlurar med sladd.

Telefonen presenteras offentligt under ett event den 6e september.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar