Samsung offentliggör Note 7 med 6 GB RAM och 128 GB minne – kommer bara till asien

Samsung har under dagen offentliggjort en version av Galaxy Note 7 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen är identisk mot den Note 7 som presenterades den 2a augusti, förutom just att den är mycket kraftfullare.
Samsung har avslöjat att man endast kommer inleda försäljningen av mobilen i Malaysia och Kina. Men vi hoppas självklart att det blir en ändring på det i framtiden, och att telefonen faktiskt kommer till Sverige.

Telefonen kommer gå loss på 500 kronor mer än “basic” modellen, då den kommer kosta 9000 svenska motsvarande kronor.

Bilden är lånad av phonearena.com

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.