Specifikationer visar på hur Huawei Mate 9 kan komma att bli (rykte)

Under gårdagen har specifikationer från en okänd Huawei enhet läckt ut på nätet. Källan spekulerar i att det är bjässen Mate 9 det handlar om, då enheten har en massiv 5,9 tum stor skärm med Full HD upplösning.

Vidare specifikationer som nämns är en ny processor från Huawei med beteckningen Hi3660 med 4 GB LPDDR4 av RAM, 64 GB lagring, en bakre 12 MP kamera, en främre 8 MP kamera och Android 6.0.1 från start.

Vi tror att Huawei kommer visa upp mobilen under företagets event under IFA nu i september.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.