Hem LeEco jobbar på kraftverket Le 2s (rykte)

LeEco jobbar på kraftverket Le 2s (rykte)

LeEco är ett märke som är relativt okänt i Sverige, och bara sådana som jag kallar “nördar” har koll på vad detta mobilmärke levererar för mobiler. LeEco lanserade för inte allt för lång tid sedan toppmodellen Le 2. Men nu sägs tillverkaren vara i farten igen och ha en uppföljare på gång till mobilen.

Enligt flera källor kommer uppföljaren kallas Le 2s, där s:et är beteckningen för att mobilen inte kommer ha stora yttre förändringar, men desto större inre. Källan säger att 2s kommer vara den första mobilen med 8 GB i RAM, men även en av de första med Snapdragon 821.

Flera gånger om är det många kinesiska tillverkare som visat var skåpet ska stå när det kommer till prestandan, som när OnePlus till exempel lanserat “3”, som är den första telefonen som levereras med 6 GB RAM.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar