Lenovo berättar om företagets nyheter inför IFA i video (bekräftat)

Lenovo brukar inför varje stort event teasa upp det med en video där man berättar vad som ska komma skall. Så även denna gång då man berättat att man kommer visa upp fler moduler till Moto Z, men även en ny Moto 360. Eventuellt visar man också upp Moto Z Play, en telefon som det varit många rykten om.

Vad nästa klocka från Lenovo kan innebära är svårt att säga, då det inte varit många rykten kring den. Antagligen har detta års Moto 360 blivit ännu tunnare. Vi tror också att den kommer få en ny processor. Videon kan ni se här.

Bilden är lånad av blog.lenovo.com

  Källa

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net

Lämna ett svar