Ny high-end från Meizu dyker upp i AnTuTu (bekräftat)

En ny high-end telefon från Meizu har under gårdagen dykt upp i benchmarkprogrammet AnTuTu. Meizus nya värsting ser ut att bli utrustad med en upplösning på 1440 x 2560 pixlar, ha Samsungs Exynos 8890 – processor med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre kamera på 12 megapixlar och en främre kamera på 5 megapixlar. Telefonen ser också ut att komma med Android 6.0.1 från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.