Hem Efter alla hype inför Nexus Sailfish – nu är det Nexus Marlins tur att bli uppmärksammad

Efter alla hype inför Nexus Sailfish – nu är det Nexus Marlins tur att bli uppmärksammad

Vi har under de senaste dagarna fått höra flertalet rykten om Nexus 5P, eller Sailfish som den också kallas, då mycket information om den lilla 5″ läckt ut på nätet. Nu verkar det vara Nexus Marlins tur att glänsa med sina specifikationer. Det då telefonens specifikationer läckt ut i det kända benchmarkprogrammet AnTuTu.

Telefonen ser minst sagt ut att bli en rejäl uppgradering från förra årets Nexus 5P. Det nämns inte hur stor skärmen kommer vara på telefonen, men av tidigare källor att döma så kommer skärmen vara 5,5 tum stor och ha en Quad HD – upplösning, något AnTuTu däremot bekräftar.
Vidare får telefonen en Snapdragon 820 -processor med 4 GB RAM, 32 eller 128 GB lagring (ingen minneskortsplats sägs ingå), en bakre 13 MP kamera och en främre 8 MP kamera. Nexus Marlin kommer också med Android 7.0 Nougat från start.

Enheten presenteras någon gång i september månad.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar