Posted in: Uncategorized

Huawei-telefon lik Nexus 6P dyker upp på TENAA

Hösten 2015 lanserade Huawei i samarbete med Google dundertelefonen Nexus 6P. Den bästa telefonen enligt många, då den erbjöd grym hårdvara med den fantastiskt rena versionen av Android, telefonen var alltså, och är den optimala telefonen, om man vill vara först med den senaste Androidversionen.

Nu har en förbluffande lik enhet dykt upp på TENAA. Denna gång ser inte Google ut att vara involverade, utan det ser ut att bli en renodlat Huawei-lur från kineserna.
Telefonen är framförallt lik Nexus 6P med den stora svarta listen högst upp på baksidan.
Enligt TENAA kommer telefonen kallas för Mate S2, och blir därmed uppföljaren till höstens Mate S.
Vidare säger källan att telefonen kommer få en 5,9″ stor skärm med Full HD -upplösning, 4 GB RAM med 64 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare placerad bakpå enheten, en bakre 16 MP kamera och en främre 8 MP kamera. Telefonen sägs komma med Android 7.0 Nougat från start.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top