BLU släpper high-end telefon den 29e augusti med 4 GB RAM och med lågt pris

Det kinesiska företaget BLU har under gårdagen skickat ut en teaserbild för sitt kommande flaggskepp, som kommer kallas för Pure XR. Av bilden att döma kommer telefonen med en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen. Vi tycker telefonen liknar förra årets OnePlus 2 mycket, tack vore hemknappen.

Vidare avslöjar BLU att telefonen kommer komma med 4 GB RAM (LPDDR4) med en prislapp på motsvarande 2500 kronor. Ett grymt bra pris för en telefon med 4 GB RAM om ni frågar mig!

Bilden är lånad av GSMArena.com

  Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.