in

BLU släpper high-end telefon den 29e augusti med 4 GB RAM och med lågt pris

Det kinesiska företaget BLU har under gårdagen skickat ut en teaserbild för sitt kommande flaggskepp, som kommer kallas för Pure XR. Av bilden att döma kommer telefonen med en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen. Vi tycker telefonen liknar förra årets OnePlus 2 mycket, tack vore hemknappen.

Vidare avslöjar BLU att telefonen kommer komma med 4 GB RAM (LPDDR4) med en prislapp på motsvarande 2500 kronor. Ett grymt bra pris för en telefon med 4 GB RAM om ni frågar mig!

Bilden är lånad av GSMArena.com

  Källa

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Jag testar Bose SoundTouch 10 – många funktioner i liten förpackning

Huawei-telefon lik Nexus 6P dyker upp på TENAA